vendredi 25 mars 2016

Salontafel leenbakker

Salontafel Sevel gemaakt van eikenhout heeft een handig opbergvak dat verscholen zit aan de onderkant van het tafelblad - Shop direct online . Rvs blok tafelpoot vierkant 1x 1mm Een blok tafelpoot dient als steunpilaar t. Waarbij het blad eenzijdig aan de . Bartafel 110cm uit de Mango serie van Eleonora, met een stoere, industriële uitstraling. Deze bartafel heeft een tafelblad van mangohout, met tafelpoten van . Aluminium vierkante buis 100x100mm.

Met deze tafelpoot hoeft u niet langer uw meubelen te vervangen om van stijl . Aan de onderzijde van de tafelpoten zitten vier verstelbare kunststof doppen . Uitvoering: RVS-look (satijn). De tafelpoot is van metaal met een decoratieve afwerking. Hoge ronde meubelpoot met diameter van 60mm en een hoogte van 70cm tot maximaal 110cm. Elegante tafelpoot van mat geborsteld staal met ronde voet die je kunt vastmaken aan de vloer voor . Tafelpoten online kopen bij vidaXL.


Bekijk ons assortiment knappe tafelpoten en schragen: waar voor je geld. Kies uit diverse modellen en combineer ze met.

Meer opties beschikbaar. U kunt dus zelf een eigen tafel samenstellen met de verschillende tafelpoten en . Bolero 4-benige gietijzeren tafelpoot. TAFELPOOT RVS U-VORM ( KOKER 100x40MM ). Afmeting, 1(h) x 55(l) x 74(b) cm.


Artikel, 58(Ø) x 12(d) . Set van aluminium sta- tafelpoten 40x40mm met montageplaat per poot. Kan op de hoek van een blad worden gemonteerd. Je kunt zelf een eigen tafel samenstellen met de verschillende tafelpoten en tafelbladen. Deze eettafel Tequila heeft een rond tafelblad en een ronde tafelpoot.


De Inspirations meubelpoot rond antraciet Ø 60mm 110cm is een . Dit product kan niet geretourneerd worden. Voorbeeld printen Voeg toe aan wish list. Bijzonder stijlvolle tafelpoot van wit gespoten metaal met ronde trompet voet. Deze tafelpoot is perfect te combineren met onze losse tafelbladen.


Ruim assortiment meubelpoten in Landelijke, Koloniale stijl, Queen . De stalen U tafelpoten geven uw eettafel de echte industriele look. Deze industriele U tafelpoten zijn ideaal voor tafelbreedte vanaf 80cm tot een 110cm.

De Kokoon tafelpoot in de kleur wit is gemaakt van metaal. Industrie X- tafelpoot. Het product heeft een . Tafel- en kastpoten Tafel- en kastpoten . RVS tafelvoet - hoogte 110cm - bodemplaat 475x475mm per stuk. Bodemplaat 475x475x8mm. Stevige tafelpoot met chromen trompet voet.


U Kunt deze losse tafelpoten natuurlijk ook gebruiken voor het maken van . Werzalit tafelblad Angus. Ideaal voor zowel binnen als buiten. Robuust, UV- en weersbestendig.


De bijzondere vormgeving van de houten tafelpoot , zorgt voor de finishing touch. Met dichten voetplaten voor evt vilt te kunnen plakken. Aan de bovenkant platen met schroefgaten voor zelf het blad op de poten te . Wandkapstok van hoogwaardig rvs.


U kunt de kledinghanger met uw kledingstuk eenvouwdig aan de kapstok stang hangen. De winter mag dan wel volop bezig zijn, over een paar maanden dient het voorjaar zich alweer aan. Binnen werkdagen leverbaar indien voorradig bij leverancier.

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire

Remarque : Seul un membre de ce blog est autorisé à enregistrer un commentaire.

Articles les plus consultés