jeudi 24 mars 2016

Antieke ronde tafel

Dikte ingeklapt: cm. Breedte ingeklapt: cm. Hoogte ingeklapt: cm. Stoere teak bijzettafel €per stuk. Een stijlvol ensemble outdoormeubilair van teakhout.

Een verrukkelijk architectonisch lijnenspel. De versteend hout tafel is toepasbaar als unieke salontafel of bijzettafel. In mooie schijven gezaagd en gepolijst voor een prachtige glans. Dit product is voor fabrikant Jan Kurtz ontworpen.


House of Green is dé tuinwinkel in Den Haag voor tuinmeubelen, tuinontwerp en tuininrichting. Onze tuinarchitecten en tuinontwerpers helpen u graag verder . Waarom dan niet eentje kiezen van stevig en hoogwaardig materiaal zoals deze mooie bijzettafel.

Deze bijzettafel van Tribu bestaat volledig uit Teak. De natuurlijke spleten in het hout maken deel uit van de charme. Verkrijgbaar bij Dacks! Wij importeren rechtstreeks uit Indonesië, hierdoor kunnen wij voor u ook MAATWERK verzorgen, heeft u voorkeur voor . Dankzij het gebruik van . Trendy meubelen en toch de scherpste prijs!


Een bijzettafel is handig én multifunctioneel inzetbaar in meerdere ruimtes in uw huis. Eijerkamp heeft een breed assortiment van bijzettafels in . Het bijzettafeltje teak heeft een geweldige uitstraling! De tafel heeft prachtige houtnerven. Retro teak bijzettafel en salontafels en andere retro meubels leverbaar uit voorraad en snel geleverd in Nederland en België. De modellen salontafel en teakhouten bijzettafels kunnen worden aangepast aan het model eettafel.


Eventueel kan er één of twee laden in de salontafel . Verrijk je interieur met een paar bijzettafels. Net als honderden anderen slagen voor bijzettafels in één van onze winkels? Zet er eentje naast uw.

Bekijk en kies uw favoriete bijzettafel ! Beschikbaar in verschillende materialen, kleuren en vormen. Bijzettafels zijn overal inzetbaar. Makkelijk te combineren met een loungeset of ligbed.


Snel leverbaar uit eigen voorraad. Wij hebben een uitgebreide collectie teak bijzettafels op voorraad. Al onze tafels zijn gemaakt en rechtstreeks geïmporteerd uit Indonesië. Het meest waardevolle kenmerk van teakhout is de extreem lange levensduur en de hoge weerstand . Deze natuurlijke bijzettafels zijn gemaakt van een teakhouten blad en bezitten een stabiele ijzeren voet.


Zoeken: dm teak bijzettafel borneo 1. Met een bijzettafel heb je altijd een flexibel plekje voor een drankje, je voeten, of een leuke accessoire. Bij Wood Wood heeft u een ruime keuze aan teak bijzettafels. Voor meer informatie over de verschillende modellen teak bijzettafels kunt u contact opnemen via . Hieronder ziet u onze collectie . Deze unieke bijzettafel is gemaakt van gecertificeerd teak hout uit Indonesie, met deze tafel brengt u de natuur in uw huis,ook te . Teak root tafeltje, 30x30xcm.


Kan het hele jaar buiten staan. Deze teaken bijzettafels van Modern Earth zijn praktisch en staan erg mooi in elk interieur. Teakhouten tuin bijzettafeltje rond met gaten . De Borek Miami Beach bijzettafel is een ontwerp van Eric Kuster.


De Miami Beach bijzettafel is van teak. Het teakhout is afkomstig van de Tectona Grandis. Creëer een stijlvolle plaats voor je tas koffie of je favoriete boek met deze bijzettafel van HK Living.

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire

Remarque : Seul un membre de ce blog est autorisé à enregistrer un commentaire.

Articles les plus consultés