vendredi 11 mars 2016

Salontafel in glas

Vele aanbiedingen bij bol. Geef je zithoek een ruimtelijk aanzicht met een mooie glazen salontafel. Zelfs riante tafels lijken nauwelijks plaats in te nemen dankzij het transparante glas ! Kom gerust eens langs in onze showroom!


Koop of Verkoop salontafel glas op Marktplaats. Bij Eijerkamp vindt u diverse items voor elk interieur, van een glazen salontafel tot een landelijke salontafel , zo is er voor elke woonstijl een geschikt exemplaar .

Je zoekopdracht salontafel glas geeft resultaten. Glas wordt veel gebruikt bij dit soort salontafels en hoogglans wit is een graag geziene kleur. Salontafel in koperkleur , met vensterglasplaat en plank.


Een handige verstelfunctie of tweede opbergvlak maakt het plaatje . Een glazen salontafel doet het praktisch goed in elke huiskamer, maar ook in een meer formele sfeer bij u op kantoor of in een wachtkamer. Design glazen salontafels , moderne glazen salontafels : je koopt ze bij Woonboulevard Poortvliet. Kies een ronde salontafel of houten salontafel voor een speels effect of ga voor een rechthoekige salontafel of glazen salontafel voor een strakkere uitstraling.


Aparte plank voor tijdschriften enz. Ga jij voor een salontafel ?

Houten of glazen salontafel ? Aanbieding is geldig tot en met: 10. Bekijk beschikbaarheid in de winkel. Bij Xenos hebben we salontafels in verschillende formaten, dus voor elke . Deze tafel heeft een afmeting van 40x82xcm. Bestel direct online uw op maat gemaakte tafelblad van glas.


Ron vierkant, helder, getint en gekleurd glas. Direct prijs en veilig betalen met iDEAL. De design klassieker in de salontafel collectie van BEEK , 19mm helder glas , hoeken afgerond R=2mm, aluminium gepolijste poten die middels UV verlijming.


Uitvoering: Metalen frame met bovenblad van zwart gehard veiligheidsglas. Materiaal(en):, Metaal , glas. Al jaren zijn wij een specialist in het leveren van glazen tafelblad. Deze design salontafel heeft een 12mm dikke geharde heldere glasplaat, de robuuste rvs geslepen (K320) poten 100x100mm zijn verlijmd aan het glas , tussen . Vind of bied uw tweedehands Tafels en salontafels aan op Speurders. Verkrijgbaar in diverse kleuren.


Nieuwe Collectie (PILLOW NL). Geometrie en moderniteit vatten goed de BLOSSOM salontafel van gehard glas en zwart metaal samen! Met het geraffineerde design en de originele uitstra.


De meubelontwerpers maken de laatste jaren steeds meer gebruik van de mogelijkheden die glas biedt om interieurs te verfraaien.

De Vetro salontafel heeft een strakke en moderne uitstraling met het basic onderstel en glazen tafelblad. Heb jij een glazen salontafel en weet je niet precies hoe je die het beste kan stylen? Lees snel verder, we hebben een aantal tips voor je verzameld! Uiteraard zijn er mooie ronde salontafels beschikbaar voor in de woonkamer, net als glazen modellen die u ook elders in huis kunt plaatsen. Bijzettafels zijn ideaal voor als een salontafel in jouw woonkamer te groot is of vaak in de weg.


Goedkope glazen salontafel met een zeer bijzonder design. Een witte menselijke figuur met een glazen plaat vormen deze speciale salontafel. Op zoek naar een salontafel ? Zoek niet verder, bezoek Vidre Glastoepassingen! De Planet salontafel van Rimadesio is verkrijgbaar in diverse afmetingen en afwerkingen: glas , marmer of hout. Moderne luxe salontafel met robuuste tafelpoten en voorzien van wit glasblad.


Levertijd: tot weken. Zo hebben we veel salontafels van hout: suarhout, teakhout, tamarinde, eiken of gerecycled sloophout. Verder vind je bij ons ook houten salontafels met glas of . GLAZEN SALONTAFELS kopen bij Furnea!


Perfect voor een ruimtelijke look. Mooie combinaties van glas met o. Leolux salontafel Prismo glas vanaf € 67-= NU bij Jan van Beek Eigentijds Wonen ! Gratis bezorging door heel Nederland! Haal een moderne Scandinavische look in huis met de Dua salontafel van Triv. De tafels hebben een goudkleurig metalen frame met een rond glazen tafelblad.


Uw wensen staan hierbij altijd voorop. Om deze reden zijn al onze glazen. Helderr, een merk van glazen meubels en woonaccessoires. Een echt familiebedrijf dat er bewust voor gekozen heeft om alle producten in Nederland te .

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire

Remarque : Seul un membre de ce blog est autorisé à enregistrer un commentaire.

Articles les plus consultés