mercredi 2 mars 2016

Barkruk riet

In 19ontwierp de Fins-Amerikaanse architect Eero Saarinen zijn iconische Tulip tafel : een rond tafelblad op een trompetvormige voet. De Knoll Studio tafel is ontworpen door Marcel Breuer. Net zoals de Wassily chair is laccio een belangrijke ontwikkeling in de 20ste eeuw geweest.


Barkruk riet

Knoll Saarinen Tulip eettafel tweedehands kopen bij secondluxury. Knoll International Saarinen collection includes beautiful tables for the Tulip chairs and many other chairs in different versions and finishes. Het tafelblad heeft een mooi afgeronde rand en staat op een elegante trompetvoet. Walter Knoll Keypiece vergadertafel. Bestel hem hier bij Meinema en laat hem leveren in Nederland of in België.


Vele soorten configuraties, bladafwerkingen en . De tafel is ontworpen met een prachtig ovaal marmeren blad en is afgewerkt met een glanzende afwerking. Het zit op een voetstuk van wit . Vintage palissander en bronzen eettafel. Voor beide modellen kiest u zelf uit verschillende uitvoeringen . Knoll Associates met een prachtig patina op de bronzen basis.


Barkruk riet

Wondermooie ovalen Knoll tulip tafel met marmeren blad en zwarte aluminium voet. Tafelblad is in de zeldzame Emperador marmer voorzien van een mat .

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire

Remarque : Seul un membre de ce blog est autorisé à enregistrer un commentaire.

Articles les plus consultés