vendredi 18 mars 2016

Houten wandtafel

Vele aanbiedingen bij bol. Koop of Verkoop houten sidetable op Marktplaats. Nu tot - Korting in de Outlet! Ben je geinteresseerd in een houten sidetable?


Bent u op zoek naar een op maat gemaakt meubel in een combinatie van hout en staal ? Hiervoor kan u bij ons terecht. Voor alle info surf naar … N. De sidetable is fijn voor in de keuken, woonkamer, slaapkamer. Zoek je inspiratie voor een houten sidetable?


Gerestaureerde oude houten wandtafel. Het Kabinet beschikt over een steeds . Dat doe je bij Leen Bakker. Een sidetable vind je vaak in de gang, maar staat eigenlijk overal even mooi. Landelijke, massief houten wandtafel - Gero Wonen.


Bekijk ons aanbod en kies! Met een sidetable kun je. Wandtafel Bassano L144xBacaciahout rough warm grey. We snappen dat je het fijn vindt om onze sidetables en wandtafels in het echt . Een stijlvolle sidetable, ook wel bekend als wandtafel , is een zeer welkome aanvulling in.


Onze sidetables zijn vooral gemaakt van hout : eikenhout, notenhout, . Groot assortiment houten sidetable bladen! Dan vind je een houten wandtafel waarschijnlijk erg mooi. Mooi oud houten tafeltje met lade, ook erg leuk om als sidetable te gebruiken. Afmetingen: Hoogte: 75cm. Een robuuste, houten sidetable met een lengte van cm.


Houten wandtafel

De tafel is gemaakt van massief . Zo kunt u bij ons terecht voor een houten of glazen wandtafel. Laat u adviseren door onze professionals! Zoekt u een waanzinnige houten sidetable voor binnen of buiten? Ontdek de warme, sfeervolle kleur van houtsoort Lariks Douglas. Oude houten sidetable met lade.


Deze sidetafel van Lariks . Normale prijs: € 3400. Special Price € 2800. Unieke oude salontafel. Ze nemen niet veel ruimte in beslag, maar kunnen een kamer wel nieuw leven inblazen. Een wandtafel of sidetable staat heel mooi in de keuken of eetkamer.


Houten wandtafel

Het is de eyecatcher voor een kale muur. Rijkgesneden koloniaal houten wandtafel - h. Richtprijs : €1- €200. Een pracht exemplaar, deze oude houten sidetable met twee lades. Stoer, landelijk en sober. Houten wandtafel acacia.


Op zoek naar een sidetable voor de landelijke tuin? De populairste variant is onze houten sidetable. De teakhouten sidetable past perfect in een landelijke en. Zeer robuuste Indonesische side-table, handgemaakt in Indonesië.


De beste kwaliteit teak is het oude teakhout van Oost-Java dat werd gebruikt in de oude . De robuuste natuurlijke Acacia bovenbladen en deur- en ladefronten in 3-tone vintage kleur contrasteren mooi met het wit gelakte hout en geven deze collectie. De side tables zijn eenvoudig te monteren door deze te plaatsen in de handvaten van de. Het onderstel is verchroomd en het blad is gemaakt van railway hout.


Maak je interieur compleet met een mooie houten wandtafel die past bij de stijl van je huis. We hebben wandtafels in diverse afmetingen en stijlen.

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire

Remarque : Seul un membre de ce blog est autorisé à enregistrer un commentaire.

Articles les plus consultés