mercredi 15 juin 2016

Service de table noir

De HSM Collection salontafel is de perfecte aanvulling voor elke moderne woonkamer met een stoer randje. Salontafel Kubo Smart vintage industrieel. Afmetingen: L70xB70xHcm. Frame: Staal Tafelblad: Massief houten wagonplanken . We hebben eettafels, bartafels, bijzettafels, salontafels en consoles.


Decennia Design biedt u een groot assortiment aan in vintage meubels en meubels met een retro design.

Peter Ghyczy Tsalontafel. De Machinekamer heeft een unieke collectie vintage en nieuwe design meubels. Met al die gadgets die we vandaag de dag hebben, is een salontafel meer dan ooit nodig. Ongeveer een meter van je zitbank weg, de ideale plaats voor de . Tegenwoordig zie je steeds meer industriële en vintage meubels in de woonkamer staan.


Je kunt de tafel dus nog . Prijs: oplopen Prijs: aflopen ProductnaaA tot Z. Het opstaand randje aan de zijkant van het blad maken deze tafel tot een prachtig ontwerp . Vintage salontafel Havana Makkii.

De vintage stijl maakt zijn comeback . Het onderstel is gemaakt van zwart staal. Het tafelblad is van grof, . Deze moderne en functionele rechthoekige salontafel . Ben je op zoek naar een vintage salontafel voor in jouw interieur? Bij UrbanSofa vind je diverse tafels in het aanbod van hoogwaardige kwaliteit. AFMETINGEN Lengte: cm. Deze salontafel geeft jouw interieur een vintage touch.


Geïnspireerd op Franse, neoklassieke invloeden, maar dan met een moderne afwerking. De grootste collectie betaalbare kwaliteitsmeubelen! Volg de vintage trend en kies voor deze salontafel met afgeronde hoeken! De grijze plateau in combinatie met het houten onderstel brengt rust en warmte in uw . Omschrijving: Zweeds vintage salontafel Emma Boden- Fabrik uittrekbaar ( gepatenteerd model).


Het verhaal van onze Feng Shui wooncollectie . De Gazzda Fawn Coffee table is vintage salontafel die in elk interieur past. Het perfect afgewerkte eikenhout in combinatie met het glazen tafelblad zorgt voor . Ronde retro vintage salontafel. Hardenberg, de gratis marktplaats.

Op zoek naar een eye-catcher voor in uw woonkamer? Dan is deze old teak vintage salontafel uit de huiscollectie van Tinshomestore echt een aanrader. Jaren salontafel met verchroomd onderstel en 5. Deze tafel is voorzien van een gepolijste formica tafelblad. Materiaal: hout -laden. Lees alle informatie Bekijk . Artikelnummer: STIN067.


Rechthoekige teakhouten vintage salontafel - bladmaat 1x 1cmRichtprijs: € 100- €150. Deze prachtige marmeren salontafel is door zijn aparte vorm een echte eyecatcher. De tafel komt uit Frankrijk en is handig om te gebruiken als bijzettafel of als . Dankzij de meerdere houtkleuren die gebruikt zijn in deze teakhout salontafel geeft . Het woonprogramma Cortena heeft een stoere en krachtige uitstraling en is gemaakt van een degelijke kwaliteit acaciahout.


De robuuste natuurlijke Acacia . Het vintage ontwerp van deze salontafel zorgt voor een gezellige feel-good sfeer in uw woonkamer en nodigt uw gasten uit om te blijven hangen. Mooie salontafel van Astro met een prachtig ontwerp, glazen blad in goede staat. Leuk voor in de woonkamer: een vintage salontafel.


Palissander, ceramic en rotan webbing in perfecte vintage staat. Prachtige organische poot en. Ontvang de leukste must reads op Flair, samen met niet te missen acties en . Wij combineren Møller stoelen rond een Omann tafel.


Laat je bij vtwonen inspireren om een salontafel te maken die bij je past.

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire

Remarque : Seul un membre de ce blog est autorisé à enregistrer un commentaire.

Articles les plus consultés