mardi 7 juin 2016

Bonaldo table

Zo geven houten bijzettafels warmte aan je inrichting, en past een bijzettafel van metaal juist bij een modern interieur. Afmetingen: Hoogte cm. Materiaal: 1 gelakt teakhout en metaal.


Door het industriële design en het artistieke tafelblad zijn dit twee prachtige tafeltjes. Paul salontafel is een set van en zijn uitgevoerd in robuust hardhout , dit geeft het blad verschillende kleurschakeringen en oneffenheden. Wij hebben er altijd een in jouw stijl.

Bekijk online het assortiment bijzettafels. Gratis bezorging vanaf 20. Kijk dan eens bij de collectie salontafels. Sfeervolle houten , design en ronde bijzettafeltjes vind je bij KARWEI. Typisch Trendhopper: design volgens de laatste trends.


Van trendy, hip, industrieel en dutch . Een bijzettafel zorgt ervoor dat je altijd je drankje kwijt kunt in je zithoek en kleedt. Riverdale tafels en bijzettafels in verschillende varianten. Op ieder gewenst moment meer tafelruimte of meer kamerruimte creëren.

Het staat altijd chique. Kies bijvoorbeeld voor een trendy bijzettafel als je een modern interieur hebt of voor een houten tafeltje als je houdt van een landelijk stoere stijl. Op werkdagen voor 22:00. Gebruik ze als salontafel of plaats ze naast de zetel als bijzettafels. Combineer vooral verschillende materialen en vormen!


Bijzettafels van de beste merken zijn verkrijgbaar bij Blokker! Of je nu kiest voor een houten , metalen , kunststof of glazen bijtafel, je zal in ons assortiment ongetwijfeld de ideale tafel vinden voor . Leuk houten bijzettafeltje met metalen frame in de stijl van een schoolbank. BePureHome Delight ronde bijzettafel groot metaal old silver.


Woood Sasha bijzettafel zwart 41x41. Mooi vormgegeven houten bijzettafel. Trendy set van twee witte bijzettafels. De bijzettafels hebben een wit frame en een houten onbewerkt blad.


LONG ISLAND - Industriële bijzettafels van massieve spar en metaal. CAMUS - Ingelegde salontafel van gerecycled iepenhout en zwart metaal. Bovenop het tafelblad is een handvaatje voorzien.


Soms is het tafelblad van marmer. Ieder materiaal is anders in zijn mate van kwetsbaarheid en zijn .

Metaal onderstel met 1 gerecycled teak hout. Dit tafeltje heeft een wit metalen structuur en een blad . We hebben er meer dan in allerlei stijlen: bijzettafels van diverse soorten hout tot metalen varianten die geschikt zijn voor een modern interieur. Massief eiken, metalen , of oud houten bijzettafels. Tafels in verschillende maten en uitvoeringen.


Bestel online, snelle levering! Moderne en industriële bijzettafel van hout met metalen frame. Soho hoektafel gemaakt van Mango hout gecombineerd met geverfd metaal , is onderdeel van een compleet meubelprogramma. Salontafelset Fivy mangohout.


Op zoek naar een bijzettafel ? Alle tafels van XOOON zijn van glas, metaal of hout. Altijd handig, een extra bijzettafel om je glas op te plaatsen, of een tijdschrift. Een mooi bijzettafeltje vervaardigd door onze hout - en metaalafdeling.


Deze Soho hoektafel is . De warme gloed van onbewerkt hout met een vintage uitstraling of een glimp van een multifunctioneel modern ontwerp in glas en metaal : een bijzettafel is . Een glazen bijzettafel , houten bijzettafel of meerdere bijzettafeltjes online bestellen? Gemaakt van hout en metaal in een grijze finish. Vandaag besteld mogen in huis!


De tafel kan als salontafel , banktafel of nachttafel gebruikt. Akola, stuks Stijlvolle bijzettafels van Sheesham hout en metaal.

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire

Remarque : Seul un membre de ce blog est autorisé à enregistrer un commentaire.

Articles les plus consultés