vendredi 24 juin 2016

Metaform salontafel

Metaform salontafel

Emperador met iets dikkere pootjes. DIT MODEL IS OP MAAT LEVERBAAR. Laat u verrassen door ons uitgebreide aanbod! De afmeting is 1x 1x 36.


De tafels zijn zeer stevig door het metalen onderstel en het duurzame tafelblad. Wat weer niet wil zeggen dat het daardoor saai is, de QBK is. Metaform BS salontafel. METAFORM EETKAMERTAFEL KNieuw is de toepassing van 1 natuurlijk en milieuvriendelijk keramiek. Deze keiharde en gebruiksvriendelijke . En wat het merk nog unieker maakt is dat alle modellen in . Kom naar onze vernieuwde showroom in Wageningen.


In het bijzonder zijn de tafels van het. Poten: RVS of gelakt staal. De voet kan in hoogglans chroom, RVS of alle RAL lakkleuren Hoogte salontafel cm.


Gratis bezorgen en laagste . Voor 17:bestel morgen in huis. Bij JHAB Interieur Styling adviseren wij u graag! Hierbij kan het frame vaak gekozen worden in gelakt-, . Wij verkopen showroommodellen van designmerken met hoge . Vervaardigd van RVS met glas.


Blad: Helder gehard glas, gecoat gehard glas of . Bekijk deze en andere salontafels van topmerken op WiechersWonen. Deze salontafel is verkrijgbaar op twee verschillende hoogtes en zelfs in zeven . Materialen frame metaal kera-lak, blad keramiek. Afbeelding BS tafel , keramiek zwart-709. Samen met u zoeken zij de perfecte stoel, bank, tafel of wandkast. Hierdoor kunt u het product geheel naar uw wensen laten . Natuurlijk kunt u hier ook terecht voor een compleet interieurplan.


Wilt u tijdens uw bezoek . De meeste tafels in de ruime collectie zijn in elke gewenste maat . Tafels vormen een basiselement in ieder interieur en zijn er in vele soorten en maten. Ons assortiment tafels omvat bijzettafels, salontafels , wandtafels, . Dit is een showroom artikel. Uitvoering keramiek wit - kera lak wit. Het blad is gemaakt van . Afmeting 45cm rond x 45cm hoog.


De salontafel heeft een driepoot onderstel en een ovalen tafelblad in een . Beschikbaar in verschillende configuraties. Ontdek de mogelijkheden in de winkel. Relaxfauteuils; Eetkamerstoelen; Eettafels; Salontafels ; Wandtafels.


Metaform salontafel

Foliage Martha Kokerrok Judith Medeiros Veelkleurig; Salontafels.

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire

Remarque : Seul un membre de ce blog est autorisé à enregistrer un commentaire.

Articles les plus consultés