jeudi 30 juin 2016

Cuisine schmidt gosselies

Bij Smederij Bart Wambacq in Affligem kan u terecht voor alle smeedwerk op ambachtelijke wijze zoals: trapleuningen, balustrades, hekwerk, poorten, interieur . Voor een ieder die het ambachtelijke en creatieve werk . Spehrholz heeft in opdracht een tafel van smeedijzer en hout gemaakt. Deze koffietafel met één poot staat erg fraai in de ruimte. Bladeren in smeedwerk , gemiddelde grootte: ×cm. Terras tafel , stalen verzinkt frame met 40mm dik hout. Lengte kan in overleg aangepast worden.


Cuisine schmidt gosselies

Creëer een unieke tuintafel! Kies een tafelbla een onderstel en bijpassende stoelen. Smederij Caris ontwerpt en fabriceert een grote variatie aan siersmeed- en constructiewerk.


Ambachtelijk smeedwerk van ijzer zoals bijvoorbeeld ijzeren deuren en ijzeren trappen. We bieden ruim keus met onze eigen lijn meubilair, verlichting, tafels ,. Het is ook mogelijk om onder andere tafels , bedden, kapstokken, lampen en kandelaars te bestellen. Jaartallen en muurankers.


Tafels ( bijv. frame voor tuintafel). Halverwege het project laat ik de klant zelf ook een krul smeden, die ik in het smeedwerk verwerk. Op de krul staan de initialen van de klant. De INCEE- tafels worden door Nico Clauw ontworpen en in zijn ambachtelijke smederij met de hand vervaardigd. Ze hebben een smeedijzeren onderstel dat . Zelfontworpen brievenbus, tuinhek, boekenkast, tafel en stoelen.


Praktische en romantische tuin tafel in smeedijzer. Deze tafel staat decoratief en uitnodigend. Gietijzeren tafelpoten door de smid gemaakt. Bestel direct en simpel! Stalen tafelpoten geven een luxe uitstraling.


Cuisine schmidt gosselies

Jan Venrooy Fijnsmederij maakt ze graag voor u. Altijd de beste kwaliteit en exclusiviteit gegarandeerd! Siersmederij Pladdet te Oostburg (Zeeland), voor al uw smeedwerk op maat. Wij leveren ook naar Belgie. In het afgelopen jaar hebben we verschillende tafels afgeleverd. Hier is een compilatie te zien.


Mijn hoofdactiviteit is ambachtelijk smeedwerk. Maar wilt u uw smeedwerk , tafel , fietsenrek, hek of rozenboog een blijvend mooie behandeling . A-merken leveren wij alle soorten smeedwerk zoals hekwerken, schoorsteenkappen, windwijzers etc. Van ijzer gemaakte taatsdeuren met gelaagd glas, in allerlei modellen te bestellen.


Wij maken klein smeedwerk uit eigen smederij, zoals haken, vleesvorken en vuurtangen. Ook kun je bij ons terecht voor een vuurslag set. Heb je zelf een idee , . Op Speurders vind je ZWARE SPAANSE EETTAFEL KLOOSTERTAFEL TAFEL SMEEDWERK Flamant. Smeedwerk en Restauratie.


Ook treft u lampen, stoelen en tafels die in de smederij zijn ontworpen en vervaardigd. Hoewel sfeer in het interieur belangrijk is streven wij ook comfort na en . RVS designwerk (interieurbouw, tafels , tafelonderstellen en achterwanden). Alle deuren en tafels kunnen op vrijwel iedere maat en vorm gemaakt worden. Gevel ondersteuningen en staalconstructies.


Dat ziet u terug in ons smeedwerk. Bekijk ons smeedwerk van dichtbij. Keerwanden Interieur zoals tafels , kasten, wanden op maat. Iedere dag genieten van authentiek smeedijzer tuinmeubilair.


Meteen kreeg ik opdracht voor vier soortgelijke tafels en zo begon mijn bedrijf, “ dochter van de. Wij produceren maatwerk zoals trapleuningen, balustrades, . Mooie overkapping met smeedwerk eraan. Onderstel voor tuintafel of gewone tafel. De tuin is een plek om heerlijk tot u zelf te komen, lekker aan tafel met een goed glas wijn en genieten van de ondergaande zon. In de smederij doen wij: Maatwerk kachels maken.


Voorbereidingen van een installatie.

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire

Remarque : Seul un membre de ce blog est autorisé à enregistrer un commentaire.

Articles les plus consultés