mardi 10 mars 2015

Wit marmeren salontafel

Dit salontafeltje met marmeren blad en ijzeren poten staat uitstekend in de woonkamer. De combinatie van glad marmer en de zwart of gouden voet is tijdloos . Vind marmer salontafel op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel. Wij verkopen deze wit marmeren salontafel van het merk bloomingville. Vol wit marmeren salontafel , 1mop 67cm, 38cm hoog.


Bijzettafel design ARETHA - Marmer en Metaal - Wit en Zwart. Salontafel Elisma wit rechthoek. Het massieve marmer is van de allerhoogste kwaliteit en staat prachtig in je huis, ongeacht of je interieur modern. Een marmer salontafel staat in elke woonkamer geweldig.


Ronde salontafel met marmer blad wit. Designinrichting: een marmeren tafel past perfect in een designinrichting. In een interieur met veel lichte kleuren ga je voor een marmeren salontafel met een wit. Een salontafel met metalen poten en een marmeren blad. Het product wordt ongemonteerd geleverd.


Deze trendy tafel vind je online bij Leen Bakker! Zwart witte salontafel uit twee delen. Mooi design, ingelegd met marmer. Deze kwalitatieve salontafel is een must voor iedere design liefhebber, De salontafel is.


Moderne ronde salontafel met design onderstel en wit marmer tafelblad. De Dudley salontafel van ScandiLAB heeft een prachtig wit marmeren blad. Het onderstel is van zwart gepoedercoat staal met geometrisch patroon. Vind geweldige aanbiedingen op chinawinnerstone.


Prachtige marmeren bijzettafel van Fermliving die overal in huis van pas komt: het past perfect als salontafel in de . Deze salontafel is gemaakt van massief marmer en heeft een elegante uitstraling. Alleen in een hoek als bijzettafel of in combinatie met een ander tafeltje van dezelfde collectie. Kies uit de volgende mogelijkheden: wit marmer Ø. In deze video maakt Mariska van Creachick een marmere tafel van epoxy. Diiiz biedt designmeubels, waaronder de Valentina Marble en koperen salontafel.


Met de gietepoxy wordt. In zwart of wit marmer - Gratis verzending binnen de EU. Gubi TS Table salontafel , zwart onderstel, groen marmer 105. De tafel is verkrijgbaar in de kleuren groen, grijsblauw, wit en zwart.


Wit marmeren salontafel

Kies voor een inrichting met mineraal design met de salontafel DONORA! Vierkante designsalontafel van marmer en metaal. Een ideale match voor een tafelblad in marmer. Bij deze tafel passen zowel eigentijdse als vintage stoelen.


Het verouderde hout contrasteert prachtig met het gladde witte marmer. Brut collectie van Magis is ontworpen door Konstantin Grcic. TAFEL WIT 70xHROOS TERRAZO.


De serie wordt gekenmerkt door industriële, maar stijlvolle details. Stijlvol vierkant bijzettafeltje met een wit marmerblad en een frame van staal. Dit bijzettafeltje staat leuk naast een fauteuil of naast de bank voor je drankje en . OX Denmarq Council bijzettafel 122xzwart frame - wit marmer. Deze marmeren salontafel Gleam in wit marmer is de trend van nu.


Dankzij het strakke design in combinatie met een stalen frame is het een tafel welke in . DESIGNER geïnspireerd boek witte marmer en gespiegelde folie goud. Chroom poten met wit marmeren blad. Fraaie wit marmeren eettafel met een gepolijst stalen onderstel.


Wit marmeren salontafel

Verkrijgbaar in verschillende . Maak nog meer ruimte voor gasten te midden van je prachtige bloemen en planten met onze Indra- salontafel. Het design met tegeltjes fleurt elke tuin of serre . Design salontafel van hoogglans of een glazen salontafel kopen? Witte Marmeren Tafel ARCHIDEV from tafel marmer .

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire

Remarque : Seul un membre de ce blog est autorisé à enregistrer un commentaire.

Articles les plus consultés