lundi 9 mars 2015

Platenspeler synq x trm 1

SynQ XTRM koop je bij Bax Music met de laagste prijs garantie en dagen niet goed geld terug garantie. Top-best verkochte DJ-draaitafels Bax Music - Bax-shop mei 20SynQ 2x X - TRM draaitafel + SMD-tweekanaals mengpaneel DJ. Meer resultaten van www. DJ Gear VJ 31-01-2008. Daar waar we tot voor kort dachten dat het einde van de draaitafel nakend was zien we bij de . Synq X - TRM high torque direct drive DJ platenspeler.


Platenspeler synq x trm 1

Laagste prijs garantie, gratis verzending en uit voorraad leverbaar. XTRM - is een professionele draaitafel met Direct Drive motor met extreem. Phono line schakelaar: sluit uw platenspeler aan op elke ingang van de mixer! Uit wat ik gevonden heb, is hij echt een topper in prijs kwaliteit! Heb hem nu een week een hij doet het . Zo ook onder de merknaam van SynQ.


Te koop: SynQ XTRM - draaitafel. Features: Zeer Hoge Torque platter motor. Koop of Verkoop synq op Marktplaats. SynQ XTRM draaitafel Waarom bax-shop.


Platenspeler synq x trm 1

Extreem snelle start, instelbaar van 0. De Grootste concurrent van de Technics SL12en zie jij het verschil met de Audio-Technica ATE-LP1240-USB? Zie jij het verschil met de Audio- Technica ATE-LP1240-USB? Je kunt er prima mee scratchen en heeft een speciaal ontwikkeld chassis voor weinig . Heb hiervoor technics gehad en die waren ook goed. Ik heb er thuis staan.


Is dit niet de handleiding die u zoekt, maak dan . SYNQ X - TRM Platenspeler. De RP-60want dat is egenlijk gewoon de SynQ X - TRMmaar dan met een betere behuizing en fijnere knoppen, en hij is mooier :D. Voor de echte liefhebber!


Bij Bax Music altijd met de laagste prijs garantie dagen niet-goed-geld-terug garantie op werkdagen vóór 23:uur bestel de volgende dag in huis! Zeer degelijke platenspelers , nooit problemen mee geha.

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire

Remarque : Seul un membre de ce blog est autorisé à enregistrer un commentaire.

Articles les plus consultés