mercredi 7 août 2019

Tafel living

Tafel living

Merk Interstuhl; Type tafel ; Vorm blad Vierkant; Kleur blad Antraciet; Type onderstel 4- poot . Bankonderstel, Tafelonderstel, Meubelonderstel Creëer uw unieke meubelen. Modern en Industrieel Design Verschillende afmetingen - RVS, Wit- Aluminium , . Coppa loungetafel Ø50cm x H50cm aluminium. Tuintafels aluminium - teak verkrijgbaar met wit en zwart frame. Prachtige picknicktafel met een blad van steigerhout, en een onderstel van staal, evt.


Tafel living

Onderstel RVS - boven frame. Tafel met teak bovenblad 1x 10 aluminium onderstel , stoelen. De tafels zijn in vier uitvoeringen verkrijgbaar. Tafel voorzien van een RVS-blad gemonteerd op een hoogwaardig aluminium onderstel , en scharnierend door . IKEA - SJÄLLAN Tafel , buiten, , Het houten tafelblad is gemaakt van latten.


Het onderstel is gemaakt van roestvrij aluminium , waardoor het stevig, licht en . De icon tuintafel is van het merk Seasons Outdoor. De tuintafel is voorzien van een robuust blad van teakhout en een aluminium onderstel. Tuinstoelen met aluminium onderstel.


Deze Rivoli tuintafel uit de collectie van Seasons Outdoor bestaat uit een aluminium frame top en bijpassende aluminium poten in dezelfde kleur.

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire

Remarque : Seul un membre de ce blog est autorisé à enregistrer un commentaire.

Articles les plus consultés