mardi 9 juillet 2019

Salontafel henders en hazel

Salontafel henders en hazel

De sfeervolle en stoere collectie tafels hebben een uniek design. Of u nu kiest voor een . Koop of Verkoop henders en hazel op Marktplaats. Een mooie salontafel maakt het plaatje in combinatie met de bank compleet. De metalen accenten zijn bruin wat de tafel een warme uitstraling geeft. Dit moderne dressoir van het merk Henders Hazel uit de Kozani collectie is praktisch en heeft een rechte.


Salontafel henders en hazel

De salontafel Ermont is een speelse combi van wild eiken en draaibaar bovenblad van . Deze moderne salontafel uit de Maitre collectie van. Deze salontafel heeft één lade en één nis. Salontafel Velasco maakt plaats voor nieuwe collectie. Voorzien van handige draaibare top. Kenmerken: - Massief acacia . Desert black -Houtsoort: Eiken -Opbergruimte: nic.


U kunt kiezen juit de kleuren tramwood vintage . Van ronde tot vierkante tafels en van uitschuifbare tafels tot bartafels en salontafels , voor elke woonstijl . Henders en Hazel is een kwalitatief merk met hedendaagse toets. Ook leverbaar als bijzettafel. De tafel is gemaakt van gefineerd eiken en heeft een . Bergkast Santorini HH. Dressoir Santorini HH. Midden-Drenthe, de gratis marktplaats.


Salontafel henders en hazel

Lijkt je dit interessant? Klik dan hier om het volledige zoekertje te bekijken op Koopjeskrant.

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire

Remarque : Seul un membre de ce blog est autorisé à enregistrer un commentaire.

Articles les plus consultés