mardi 5 février 2019

Krukje

De kubus tuintafel is een prachtige eyecatcher op jouw tuin of terras. De bijzettafel Kubus kun je overal gebruiken en is perfect geschikt voor outdoor gebruik. Dit hout is afkomstig van bijvoorbeeld oude boten of huizen uit India. Ontwerp studio voor interieur en product design.


Bezoek ook mijn ontwerpstudio met showroom in Bussum. Na mijn studie aan de Design Academy Eindhoven, .

Kubus bijzettafel voor een strak interieur. Mooie witte bijzettafel Bruno met een hoogglans afwerking. Prachtig te combineren in een trendy woonkamer. Acapulco is multifunctioneel.


Het is namelijk een lamp en een bijzettafel tegelijk. Functioneel:De kubus is aan de zijkanten dicht. Monopoly hoektafel Een bijzettafel mag niet ontbreken in de Monopoly collectie! IJZEREN BIJZETTAFEL MET . De hoektafel van Monopoly is gemaakt van onderhoudsvrije Lamulux en .

Keijser en Co salontafel Kubus. Deze klanten gingen u al voor! Ronde of kleine salontafel kopen? Of een bijzettafel of ander leuk klein tafeltje? Bekijk onze salontafels online.


De afmetingen van deze design tafel is , 40x40xcm. De ideale toevoeging voor je woonkamer: een bijzettafel ! Geen verzendkosten en dagen gratis retourrecht! Robuuste kubus bijzettafel , verkrijgbaar in Douglas en Eiken hout. Kartonnen bijzettafel kubus LUUCK. Bestaande uit gevouwen kartonnen panelen die door een slimme manier van verbinden, oneindig veel mogelijkheden . Te koop : houten kubus in perfecte staat, kan dienen als salontafel, bijzettafel of.


De kubusvormige bijzettafel van de Sandro-lijn heeft een stijlvol eik-decor en vindt moeiteloos zijn plaatsje in elke kamer van het huis! Bijzettafels zijn overal inzetbaar. De Naomi tafel van Ethnicraft is perfect voor elke woonkamer. Dankzij zijn unieke vorm berg je eenvoudig rommeltjes en tijdschriften weg in de zijkant, terwijl het . Mooie robuuste bijzettafel vervaardigd van Nederlands Douglas Afmetingen: x cm.


Zwart ijzeren bijzettafeltje onze Kubus.

Dit slank metalen tafeltje is makkelijk te plaatsen in huis. Helemaal leuk in combinatie met een ander maatje, om wat . Tafels Ontdek onze uitgebreide collectie landelijke bijzet en salontafels met een stoere en rustieke uitstraling. Toch weegt dit tafeltje slechts 10kg en is nog verrijdbaar ook!


Jeha de Meubelconcurrent 10. Houten kubus als bijzettafel kopen? Wij hebben diverse soorten massieve kubussen te koop in onze webshop! Onze eikenhouten kubussen. Afwerking: Witte olie en was.


Materiaal: Frans Eiken. Het model is te gebruiken als bijzettafel. Dankzij het gebruik van polyester en stijfheidtechnieken is het tafeltje maatvast.


Altijd handig, een extra bijzettafel om je glas op te plaatsen, of een tijdschrift. Meer dan 1modellen bij Weba, in alle kleuren, alle materialen. Kijk op deze pagina voor een bijzettafel die aansluit bij uw wensen en behoeften.


Ideaal te verplaatsen door de verzonken wieltjes aan de . Daarvoor kijk je op Kieskeurig. De Calanque bijzettafel heeft de vorm van een holle kubus in met de hand gepatineerd gerecycleerd hout met een verweerd effect. Met een houten kubus ruim je alles netjes op. De kubus kan je ook gebruiken als tafeltje, kastje of bijzettafel.


Decoratieve kubus gemaakt van MDF. Zet er een paar bij elkaar en . Set van tafels met robuust houten blad. Van: Tot: Let op: je kan de . Sloophouten bijzettafel koop je bij 123homecollections.


Dit betonnen, cubusvormige bijzettafeltje wordt in een mal gegoten. Het heeft een stoer en industrieel karakter. Het beton is geïmpregneer waardoor het vocht- .

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire

Remarque : Seul un membre de ce blog est autorisé à enregistrer un commentaire.

Articles les plus consultés