mercredi 14 novembre 2018

Stalen onderstel salontafel

Omschrijving stalen salontafel onderstel in de vorm van een v die met de hand is gemaakt. Op de bovenzijde van het onderstel zijn bevestigingsplaten . Vind salontafel metalen onderstel op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel.


Goedkope metalen poten uit voorraad!

Ons X model industriële tafelpoten van stalen profielen zorgen voor een industriële uitstraling van uw tafel. Losse stalen industriele U. Stalen X-poot salontafel. Bekijk onze collectie fraaie vierkante en ronde salontafels met stalen frame of metalen onderstel. Stoer onderstel van onbehandeld staal voor een salontafel.


Set van stalen bankje benen stalen salontafel poten, metalen tafelpoten, industriële. Actie van € 4-voor… € 4 € 300.

In winkelwagen Meer info. Deze vierkante salontafels zijn van Nederlandse ambacht. Het onderstel is gemaakt van oersterk staal en rust op kunststof voetjes.


Het blad is van massief eiken . Maatwerk salontafel of bijzettafel Meta maakt het makkelijk om te combineren met andere meubels. Het zeer slanke en erg sterke frame is in mooi contrast met. Heeft u zelf een tafelblad? Onze U model tafelpoten van stalen profielen zorgen voor een industriële uitstra. Check de voorraad van de bouwmarkt of bestel online!


Glazen salontafel met metalen onderstel in perfecte staat afmetingen: H- B60. Prachtige ronde design salontafel van OX Denmarq met een groen marmeren tafelblad en een zwart metalen onderstel. De combinatie van een zwart onderstel. Industriele stalen plankdragers. De salontafel heeft een onderstel van staal en wordt geleverd in de kleur zwart.


Het stalen onderstel wordt afgewerkt met kunststof inslagdop, zodat krassen op . Smalle salontafel met een stoer blank Chinees blad.

Afmetingen koker: 25x25mm Hoogte: 40cm. Deze salontafel voldoet aan de hedendaagse wensen van de klant. Zo bouw je zelf een prachtige eikenhouten tafel met stalen frame. Salontafels staan in veel woonkamers centraal in de zithoek.


Aldi superaanbieding van de week: multifunctionele salontafel - WANT. U kunt deze tafel combineren. Uw houten Schuifdeur binnendeur compleet maken met boeren schuifdeur systemen en klassiek schuifdeurbeslag voor houten loftdeur railsysteem. Landelijke bijzettafel met eiken.


In iedere gewenste afmeting, kleur, dikte en stijl is dit frame. Met een op maat gemaakt los onderstel krijgt uw tafel een nieuwe look. Deze tafel heeft een rustiek blad van sloophout en valt in een stalen onderstel , die is behandeld met een speciale techniek voor een fraai effect. Design salontafel koop je bij LUMZ.


Een design salontafel kan het pronkstuk van je woonkamer zijn. Handgemaakte unieke items. Hollandse vak kwaliteit. Op maat en naar wens te bestellen. Robuust en industrieel.


Ronde vergadertafel Turn metalen frame. Deze hippe salontafel is dankzij zijn design en kleuropties een echte eye-catcher. Het ronde stalen frame is voorzien.


Deze moderne en industriële Kruispoot salontafel type Wind met een stalen onderstel en een tafelblad van massief eikenhout is een goede aanvulling op uw. Dit stalen industriële onderstel voor een salontafel wordt op vakkundige wijze gelast en op maat gemaakt. De afmeting is 90×cm.


Standaard is de hoogte van . Zet er eentje naast je bank of gebruik er meerdere om je salontafel te vervangen. Al onze producten worden op maat gemaakt! Stuur ons via deze link een mail met uw gewenste meubel en maten en wij maken een prijs voor u!

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire

Remarque : Seul un membre de ce blog est autorisé à enregistrer un commentaire.

Articles les plus consultés