jeudi 19 juillet 2018

Houten tafel met stalen onderstel

Ze zijn er in vele soorten en maten. Decoratief of practisch robuust of verfijnd allemaal anders. Dit robuuste draaibare krukje met een industrieel uiterlijk geeft een stoere twist aan ieder interieur.


Een draaibaar krukje dat voorheen veel gebruikt werd in . Set van industriele krukken Melange perfect voor prijzen gereduceerd met een ontwerp avant-garde. Hoogste kwaliteit altijd beschikbaar in Belfurn met .

Een krukje met industriële look. In hoogte verstelbare kruk met houten zit, de spinner is te gebruiken als werkkruk of pianokruk. We staan bekend als een van de meest professionele fabrikanten van industriële stalen houten barkrukken in China en bieden de beste service op maat met . Industrieel krukje dat lekker zit.


Meer ideeën over Family room, Family rooms en Guest rooms. Ontwerp = Gaston Cavaillon. Hoge tafel 160x90cm met krukken industriele stijl Massief hout en staal. Oud douglas hout van Canada.


Wij leveren industriele krukken tegen betaalbare prijzen.

Bekijk nu onze nieuwe collectie. Kraaii Design biedt een snel wisselende collectie van industriële , vintage en Dutch design meubelen. Barkrukken koop je eenvoudig online bij bol. Vele aanbiedingen bij bol. Of je een aantal barkrukken koopt en plaats . Eigentyds heeft een ruime keuze in industriele en vintage krukken tegen lage prijzen.


Stoere krukken met leren zitting en industrieel . Wij presenteren u met genoegen het Lyon Bar Stool assortiment. Deze prachtige industriële collectie van Amerikaans makelaardij is nu eindelijk te koop in . INDUSTRIËLE KRUK IN HOOGTE INSTELBAAR MET RUGSTEUN. Deze stijlvolle robuuste kruk is van metaal en hout gemaakt en is multifunctioneel in gebruik . Bij quipCo hebben we altijd wel een kruk die bij je interieur of woonwensen past. Kruk met metalen onderstel en houtenblad. Voor meer unieke items bezoek onze webshop!


Woodstock Wonen, exclusieve meubelen in antiek, industrieel , vintage, oud design en brocante. Indistrieel gemaakt door TripAdvisor-leden. De opslag is gevestigd in Nijmegen Noord alsook in Oud . Omschrijving: in teak en metaal.

Stevige no nonsens kruk die prima staat in een industriële omgeving. Staal met houten zitvlak, welke iets oploopt aan de achterkant. Twee oerdegelijke krukken , komen uit een technieklokaal en hebben de nodige gebruikerssporen maar juist daarom zo gaaf. Zoek de kruk die bij jouw interieur past zoals een strakke design kruk of een stoere industriele kruk.


Zo is er voor elke interieurstijl of dat nu landelijk, modern of . Met de industriële barkrukken van Zooff creëert u een unieke en sfeervolle omgeving. Hier vindt u een wisselend aanbod nieuwe en gebruikte design krukken. De krukken verkeren in een nette staat. Nog maar beschikbaar (geel exemplaar)!


Informatie: Uw browser accepteerd geen cookies. Prijs: €17- per stuk. Om producten toe te voegen aan uw winkelwagentje dient uw browser cookies te accepteren. We zien veel degelijke metalen onderstellen en eenvoudige vormen, zonder al te veel . Koop nu en betaal pas over dagen!


Geweldig leuke industriele kruk. Roestig staal onderstel met houten zitting. Op te halen in Denekamp of verzenden voor 1euro per kruk. De woontrend industrieel en vintage past helemaal in de interieurs van nu.


Mooie kleur en toffe uitstraling.

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire

Remarque : Seul un membre de ce blog est autorisé à enregistrer un commentaire.

Articles les plus consultés