mardi 15 mai 2018

Ronde tafel 130 cm

Gemaakt van eiken hout. Staat los op de poot ivm vervoer. Een mooie tafel van jouw favoriete merk? Eettafel, diameter 1cm.


Ronde tafel 130 cm

Robuuste, industriele eettafel met mangohouten blad en zwart stalen onderstel. Het blad is van massief. Neem als vuistregel dat een tafel met een diameter van 1centimeter plaats.


Stoere teakhouten tafel met een metalen kruispoot. De eettafel heeft een rustiek, rond tafelblad van maarliefst. Soms zijn de poten van een ronde tafel minder praktisch om je stoelen aan te kunnen. EPOXY TAFEL SPECIALIST.


Ronde tafel 130 cm

Een epoxy tafel is het resultaat van een van onze hoogwaardige afwerkingen die we graag even uitlichten. Creëer een gezellige sfeer in de eetkamer met behulp van de moderne Bolan eettafel. Deze tafel heeft een stevig rond tafelblad met een doorsnede van 130cm. Aan een ronde eettafel heb je met iedereen contact, in tegenstelling tot een rechthoekige. Tafels uit onze uitgebreide collectie.


De ronde eettafel Club van House Doctor, verkrijgbaar met naturel en zwart gebeitst . Ronde Tafel met Volkern Trespa Blad diameter 100cm tot 130cm. Beschrijving De ronde eetkamertafel COLOMBO is met zijn kruispoot onderstel en massieve blad een ware eyecatcher voor ieder interieur. Bodhi eettafel Castle 1cm. Een grote, ronde eettafel maakt een stijlvol interieur helemaal af. Calligaris Atelier tafel is een ronde eettafel in geheel fineer hout.


Kenmerk van deze tafel is dat de tafel van 130cm vergroot kan worden tot 186cm. SavOkse is een collectie Scandinavische houten tafels. Want aan ronde eettafels zit je heel gezellig te dineren. Sommige tafels zijn ook nog . Ook als rechte eettafel verkrijgbaar vanaf 160cm. Aantal personen, 4-(5) . Overzicht van hoeveel stoelen er om een ronde tafel passen.


Ronde eettafel Belly design met stalen poten met modern karakter.

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire

Remarque : Seul un membre de ce blog est autorisé à enregistrer un commentaire.

Articles les plus consultés