mardi 10 avril 2018

Bureau met glazen blad

Bureau met glazen blad

Vind bureau glazen blad op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel. Meubelen van Arkitek met glazen blad zijn bij uitstek meubelen die passen. Wij bieden glazen bureaubladen naast standaard helder glas en matglas ook aan . Computerbureau PASCAL - lade - Zwart gehard glas.


GLAZEN BUREAU DESIGN TAFEL 160XCM, ARKITEKDe Arkitek lijn van. Bureau gelakt metaal met blad in glas. Dit bureau met glazen blad is simpel en past mooi in ieder interieur.


Het bureau is 65cm lang, 100cm breed en 76cm hoog. Dit zeer mooie bureau uit de Artline serie geeft uw kantoor een zeer luxe uitstraling dankzij het glazen blad. Materiaal, Metaal, Gehard glas. Montage status, Doe-het-zelf . IKEA - GLASHOLM, Tafelblad , , Een tafelblad van gehard glas is.


Ultom Ultom Prospero glazen bureau , onderstel aluzilver. Maatwerk glazen tafelblad. Naast een luxe uitstraling biedt een tafelblad van glas ook bescherming voor uw tafel, dressoir of bureau. ARCO is een bureau op schragen, gecombineerd met een gehard glazen blad.


Hierdoor is de inhoud van de lade zichtbaar. Puur Scandinavische design. Leuk glazen bureau op wielen. Lengte 1cmBreedte cmHoogte cmAlleen afhalen. Bekijk alle bureaus en bureaustoelen van Habitat.


Bureau met glazen blad

Deze designmeubelen geven uw werkruimte extra karakter. Bespaar op het op maat laten maken van glazen tafelbladen. Vergelijk de glazen tafelbladen prijzen via offerte-aanvraag. Bestel direct online uw op maat gemaakte tafelblad van glas. Ron vierkant, helder, getint en gekleurd glas.


Irving had een bureau met een glazen blad. Dat blad was leeg, afgezien van twee velletjes papier met een geprinte tekst die Bosch vanaf zijn plek, bij de . Ontworpen door de bekende architect Cees Dam. Nog mooier in het echt!


Hij liet zijn pen op het enorme glazen blad van zijn bureau vallen en tikte in plaats van met zijn pen met zijn vingers op het bureau. Go wat was dit vermoeiend! Zeer stijlvol en strak design directiebureau.


Het glazen topblad zweeft licht op het fraaie frame wat O-poten heeft. Directiebureau Q8glas. Een glazen bureau , houten bureau of bureau wit, wij hebben het!


Zo is het mogelijk om het tafelblad in aluminium, glas, hoogglans of hout te laten leveren. Modern, eenvoudig en gemaakt van mooie materialen. Deze Bosse S-Line bureau van Bosse Dauphin is beschikbaar in 1- 200cm en heeft een glazen blad. Al jaren zijn wij een specialist in het leveren van glazen tafelblad. Niet meer leverbaar, Mail ons voor . Toepassingen van glazen tafelbladen : U kunt u bestaande tafelbladen van hout of metaal beschermen met een hardglazen topblad die rondom geslepen is.


Zet je kantoorspullen in de kijker met deze glazen bureautafel. Deze mooie glazen bureautafel kent echter diverse variaties als het gaat om bladmaten , vorm en afwerking en zeer geschikt als directiemeubel, een klassiek. Door de uitstraling en het materiaalgebruik is het bureau in verschillende interieurs te gebruiken, zowel zakelijk als in je eigen Home office.


Op een salontafel met een glazen blad stonden een kamerplant en een champagnekoeler met het. Naast de open haard stond een bureau in Engelse stijl. Blad : mm dik gehard getint glas. Kleur glazen blad : Donkerrood of zwart. Design bureau koop je bij LUMZ!


Glazen bureau Lorenco Corner.

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire

Remarque : Seul un membre de ce blog est autorisé à enregistrer un commentaire.

Articles les plus consultés