vendredi 30 mars 2018

Kampeerlantaarn

Door de innovatieve convex reflector is de licht-output van deze lantaarn geheel zuiver. De veelzijdige lichtstanden maken dit een kampeerlantaarn en zaklamp in één. Ontworpen voor: trekkers en kampeerders die hun slaapplek willen verlichten. Nieuwe of tweedehands Campers, Stacaravans, Vouwwagens, Tenten en meer!


Kampeerlantaarn BL 2lumen. Handige kampeerlantaarn met drie standen: Low, high en strobe! Met maximaal 1lumen is deze lantaarn zeer handig rond het basecamp! De Trophies uitklapbare LED- kampeerlantaarn heeft een hoge lichtopbrengst en een uitkomst in het. Lichtstroom (lantaarn): 3lm, Soort lamp: LED.


Lune multitool en kampeerlantaarn. Multitool met LED lamp die als lantaarn of als zaklamp gebruikt kan worden. Heeft een ingebouwd kompas, karabijnhaak, . De Duracell Explorer LNT-kampeerlantaarn is voorzien van LED lampjes. Klein, handig en ruimtebesparend!


Kampeerlantaarn

Gemakkelijk op te hangen dankzij de haak. Pop-up LED kampeerlantaarn koopt u tegen de beste prijs bij Limtrade. Dynamo LED kampeerlantaarn van Favourlight. Nooit meer lege batterijen in jouw camping lamp!


De ingebouwde accu van deze krachtige Led dynamo . Wetelux Watt LED zaklamp en kampeerlantaarn - zilver. LED-zaklamp van Watt met lumenDeze zaklamp is een musthave voor wanneer je gaat . See what people are saying and join the conversation. Bestel hier met het meeste.


Herlaadbare camping lantaarn BL 2lumen aan €25. Ons team, zelf kampeerders, ontwikkelde deze lantaarn om comfortabel personen te verlichten. Profiteer direct van de goedkoopste online shop van Nederland. Spot) Goedkope producten. De Mini Candle Lantern (rood) is een superkleine kaarslantaarn van UCO.


Handige pop-up kampeer lantaarn met LED toorts en LED lantaarn met hanghandvat. MINIATUUR KAMPEERLANTAARN EN ZAKLAMP. Topkwaliteit relatiegeschenken.


Kampeerlantaarn

De Falcon is een LED- kampeerlantaarn die op te laden is met de dynamo- zwengel, het zonnepaneeltje of via een USB-aansluiting. Deze pagina toont je informatie over deze promotie. W oplaadbare kampeer lantaarn. Deze kampeerlantaarn heeft een multitool met kompas, karabijnhaak, mes, kurkentrekker, blikopener en platte schroevendraaier. De LED lamp kan als lantaarn . Om aan de vraag naar krachtige verlichting te voldoen, hebben we gekozen voor de Luxeon K2.


De ongeëvenaarde werktemperatuur van 85°C en de maximale . OKAPHONE ELEKTRONIKA voor al uw Velleman LED zaklampen. De Perel EFCLis een LED lamp die zeer geschikt is voor op de camping. Kwaliteit betekent voor ons verantwoordelijkheid!


De oplaadbare LED lantaarn is heel handig te gebruiken bij stroomonderbreking of buiten de stad. Het heeft ook een USB uitgang voor het opladen van uw . Den Helder, de gratis marktplaats. NEDERLANDS - MINI LED- KAMPEERLANTAARN. Aan alle ingezetenen van de Europese Unie. Belangrijke milieu-informatie betreffende dit.


Kan dienen als zaklamp of lantaarn. Ingebouwd kompas, karabijnhaak, mes, kurkentrekker, blikopener en platte s. Deze handige LED-tafellantaarn Candela van Camp Gear is ideaal voor gebruik bij weinig licht, zoals bij kamperen en andere buiten activiteiten. Veel kampeerlampen zijn ook nog eens voorzien van een rode . Werkt als zowel een zaklamp en een lantaarn. LED-lampen met een matte globe creëren een . Voor 22:bestel morgen in huis!


Afmeting: LED kampeerlantaarn rood warm wit 24cm-15L.

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire

Remarque : Seul un membre de ce blog est autorisé à enregistrer un commentaire.

Articles les plus consultés