jeudi 25 janvier 2018

Table pour salle à manger

Banketstoel met zwarte zitting. Zeer comfortabele stoel die uitermate geschikt is om lang te tafelen. Categorie: Stoelen tafels . Terug naar het overzicht. Prijzen verhuur geldig voor maximaal dagen of voor één weeken in EURO, . Stijlvolle, comfortabele stapelstoelen.


Table pour salle à manger

Eenvoudige verplaatsing door handgreep in de rugleuning. Extra stevige constructie en koppelbaar. Bolero stalen banketstoel met vierkante rugleuning grijs per - GAS-DA6( Gastronoble).


Moderne banketstoelen , geschikt voor feesten of congressen. Verkrijgbaar in de kleuren rood/ goud en blauw/goud en per stuk. De stoel heeft een zithoogte van 46cm . Van Hattem Horeca levert betaalbare en professionele horeca apparatuur voor de zakelijke- en particuliere markt. Voeg klasse toe aan uw . Deze stoelen van Bolero met ovale rug hebben een lichtgewicht, goud gefineerd aluminium frame en zijn bekleed met brandveilige stof.


Stoelhoes met strik ( banketstoel ). Bolero banketstoel rechte rug rood DL0( - Afmetingen 8x x cm ) van het merk Bolero in de kleur Rood. Prijs € 3nu voor € 300.

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire

Remarque : Seul un membre de ce blog est autorisé à enregistrer un commentaire.

Articles les plus consultés