lundi 27 novembre 2017

Set salontafels

Zit uw maat er niet tussen, we maken de tafel graag naar wens op maat. Deze strakke tafel van steigerhout heeft een stalen onderstel. Door het tafelblad te lakken beschermt u het tafelblad tegen . Beste bezoeker, Hartelijk welkom op onze assortimentspagina. Hier vind u diverse informatie over onze artikelen.


Set salontafels

Klik hier om de prijslijst te bekijken Deze . Deze stoere eettafel is gemaakt van steigerhout met een houten balken frame. Het tafelblad is ook verkrijgbaar met een whitewash ofg greywash beits. Tafel Ivo - staal tafel onderstel en steigerhout blad - ideaal voor in de woonkamer , of kantoor - kan ook in de tuin! Het zinken tafelblad van deze statafel van steigerhout. Geef een reactie Reactie annuleren.


Het blad is gemaakt van gebruikt steigerhout en het onderstel van zwart metaal wat samen zorgt voor een robuuste ruige uitstraling. Verkrijgbaar in diverse . Bij Upgradelivin maakt u een keuze wat betreft het unieke boomstam tafelblad die u vervolgens volledig naar eigen smaak laat afwerken. Zelf een tafel van steigerhout maken? Bekijk deze pagina voor meer. Leg ze op het tafelblad , maar let op: begin in het midden.


Wij laten je graag zien hoe je dit doet met een. Steigerhout mooi verbinden en afwerken is niet moeilijk. Boren en verven is een eitje met dit materiaal. Wij leveren de mooiste en kwalitatief… € 2200.


Dit is enkel een tafelblad en bevat geen onderstel. We maken met name veel losse steigerhouten tafelbladen van onbehandelde planken, die we uiteraard goed en splintervrij schuren. Je kunt ook kiezen voor . Er bestaat eene keur op wagens en andere rijtuigen van Voerlieden, waarom dan ook geene keur gesteld op de ladders en steigerhout van Metzelaars, . Nieuw steigerhouten tafelblad met een afmeting van 120x80.


Deze steigerhout tafel met de poot zichtbaar in het tafelblad wordt vervaardigd uit goed gedroogd steigerhout zorgvuldig geschuurd. Algemene informatie en . Deze tafel is gemaakt van nieuw steigerhout. We maken bijvoorbeeld een mooi strak tafelblad en na een week zitten er naden van. De tafel is in verschillende afmetingen verkrijgbaar. Moderne salontafel met een fraai steigerhout tafelblad en stalen onderstel in de vorm van . Topkwaliteit van Home Living East voor Keukensnodig, een top product en een . Deze eettafel heeft een naturelkleurig steigerhouten blad met een wit gespoten vurenhouten vierkante poot.


Houten onderkant (dus geen dopjes of stelvoetjes). Ook een steigerhout blad staat mooi. Reageren uitgeschakeld. Maat: (200×100) Bladhoogte . Van: Tot: Let op: je kan de datums pas in de winkelwagen weer wijzigen! Tafel is gemaakt van gebruikt steigerhout.


Geschikt voor of eventueel personen. Tafel steigerhout met steigerhouten blad 80x2cm. Landelijk salontafeltjes met vierkante balkjes als poten. Creëer je eigen stijl waar jij je in thuis voelt!


Blad van gebruikt steigerhout. Mix onze tafelbladen met jouw favoriete onderstel en stel je eigen favoriete tafel samen. Vanaf nu verkrijgbaar losse tafelbladen in elke gewenste maat los te bestellen bij JORG.


Set salontafels

Mix en match je eigen tafel samen, kies bij de losse tafel . Eettafel met een blad van steigerhout en een gelakt onderstel. Onderstel kan in elke . Dit geeft een robuust uiterlijk aan de tafel. Alle tafels komen uit eigen . Binnen weken thuis geleverd!

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire

Remarque : Seul un membre de ce blog est autorisé à enregistrer un commentaire.

Articles les plus consultés