mercredi 1 février 2017

Industrieel dressoir

Op werkdagen voor 12:besteld = morgen in huis. Vind industrieel dressoir op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel. Een industrieel dressoir is een pronkstuk op zich zelf. Het dressoir is qua design, functionaliteit en praktisch gebruik een meubel wat niet mag ontbreken aan je .

De houten onderdelen zijn gemaakt van oude doorleefde balken, de rest van metaal. This Pin was discovered by Dandi Trisnawati. Discover (and save!) your own Pins on Pinterest.


Deze grote zwarte ijzeren kast heeft een zee aan opbergruimte en ziet er ook nog eens geweldig gaaf uit. Gemaakt van ijzer en onderop mango hout. Dressoir industrieel groot.


Zware en zeer kwalitatieve industriële dressoir.

Gerecycleerd boot hout met metalen goudbruine frame. DTP-Import uitschuifbaar. Op bestelling Langere levertijd. Merk, De Bommel Collecties. De nieuwe trend is het mixen van stijlen.


Zo kunt u een modern interieur of een landelijk interieur mixen met een industriële dressoir. Creëer uw eigen interieur . Op zoek naar een industrieel dressoir van hout of metaal? Kies voor het stoere assortiment van Livin24! Dit dressoir is een dressoir met een industriële look. Doordat het metaal gecombineerd is met een houten bla straalt het dressoir genoeg warmte en sfeer uit . Deze prachtige kast heeft metalen schuifdeuren, en lades.


Al de industriële meubels in deze serie . Bekijk het assortiment en maak je keuze! Stoer industrieel dressoir kopen? Dit model combineert mooi met onze andere meubels van reclaimed teak of een maatwerk tafel.

Aanvraag voor meer informatie. Industriëel dressoir met deuren. Ook mogelijk op 150cm en 200cm. Deze mooie, industriele serie maakt elk interieur uniek. Grote collectie industriële meubels.


De meubels zijn gemaakt van mangohout en metaal en stuk voor stuk eyecatchers in het interieur! In volle transparantie dankzij de volledig glazen gevel vindt deze dressoir met glazen deuren van de collectie industrieel meubilair Chic grey zeker een plaats. Deze gave industriele kast op grote ijzeren wielen is online te koop bij Eigentyds maar ook in onze . Alle Kick Collection op Voorraad.


Vóór 23:0 morgen in huis. De planken van dit meubel zijn behandeld met “antieke olie”. STOER INDUSTRIEEL TV DRESSOIR , GECOMBINEERD MET MASSIEF MANGOHOUTEN BLAD. De Mallorca is een mooie industriële massieve dressoir met zwart metalen handgrepen en poten. Dit meubelstuk wordt reeds in elkaar gezet geleverd!


Ontwerp studio voor interieur en product design. Bezoek ook mijn ontwerpstudio met showroom in Bussum. Na mijn studie aan de Design Academy Eindhoven, . Deze metalen werkbank kan dienen als heel stoer dressoir in ieder interieur, maar is zelfs als kookeiland te gebruiken! Omschrijving: Heel brutaal en bijzonder industrieel dressoir. Zwart metaal met een houten blad.


Blad en kast zijn dus van verschillende materialen, echter, . Groot industrieel dressoir , zwart. Dit mooie industriele dressoir is leverbaar in twee maten 1en 85cm breed.

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire

Remarque : Seul un membre de ce blog est autorisé à enregistrer un commentaire.

Articles les plus consultés