vendredi 27 janvier 2017

Onderstel bartafel

Vind bartafel onderstel op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel. De buddy bartafel in wild eiken decor is ontworpen in een eenvoudig. Losse tafelpoten, salontafelpoten en bankpoten.


Onderstel bartafel

Goedkope metalen poten uit voorraad! NB: Alle metalen onderstellen voor uw tafel worden geleverd met . Extra informatie: voor elk type tafel onderstel is een bijpassende set bank onderstel mee te bestellen. De prijs hiervoor bedraagt circa €14- per set incl.


Dit rechte stalen tafel onderstel zorgt voor een strakke industriele uitstraling bij je nieuwe of oude tafel. Industrial tafel onderstel recht. Het onderstel bestaat uit.


De bartafel heeft een modern tafelblad van eikenhout en wordt ondersteund door een . In stappen je tafel op maat! Stel zelf je tafel samen. Bereikbaar van 8:- 17:00.


Robuuste tafel van eikenhout en metalen onderstel. Leverbaar in diverse kleuren. Verkrijgbaar als salontafel. Gratis bezorgd in Nederland. Een mooie eikenhouten tafel wordt nog aantrekkelijker met een robuust stalen onderstel.


Het geeft de tafel die ruige, natuurlijke look. Deze steigerhouten bartafel met stalen onderstel is betaalbaar en onwijs stoer. Een echte aanrader voor in uw woning.


OddCollection bartafel met ijzeren onderstel. Deze industriële bartafel kenmerkt zich door het unieke design van de ijzeren onderstellen die artisanaal en . Stalen onderstel tafel. Steigerhouten tafel met stalen onderstel.


Onderstel bartafel

Vergelijk het ruime assortiment bartafels o. Buddy bartafel in wild eiken decor en zwart metalen onderstel. Stoere bartafel met stalen. Bartafel Staal 40xmm. U maakt zelf het tafelblad en wij leveren het onderstel.


Deze bartafel is gemaakt van teakhout en heeft een metaal onderstel. Een bartafel leuk in ieder interieur! Houdt u er rekening mee dat u elk tafelblad met elk gewenst onderstel kunt combineren? Arca bartafel , wit onderstel , wit blad 200x80cm. Bepaal zelf eenvoudig de afmetingen van uw tafel onderstel en wij zagen alles op maat.


Het massief uitgevoerde blad is gemaakt van acacia hout. Vuren bartafel zwart onderstel. Bekijk onze collectie online.


Onderstel tafel Factory is een metalen structuur voor een salontafel van 80x80cm. Kan ook als onderstel voor een salontafel gebruikt worden. The tubes are 20x20mm with a thickness of 1. The cylinders are adjustable.


Vergaderen en ontvangen op 110cm hoogte. Zeer stabiele en stevige statafels in diverse maatvoeringen en kleuren uit voorraad leverbaar.

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire

Remarque : Seul un membre de ce blog est autorisé à enregistrer un commentaire.

Articles les plus consultés