mardi 6 décembre 2016

Lafuma stoel onderdelen

Deze prachtige oud grenen salontafel met ijzeren onderstel past in elke inrichting. Aluminium tafel onderstel model trapezium koker 10x4cm (STRIP). Omschrijving Aluminium. Salontafels in allerlei maten en stijlen. Trendy, stoer, romantisch, klassiek.


Welke stijl u ook kiest, u vindt altijd uw favoriete salontafel.

Op zoek naar een bijzondere salontafel ? Die vind je bij Meubeldeals. Kijk snel op onze site of in onze showroom in Zevenaar, Gelderland. Als je iets opvallends zoekt, kies je voor glas of een tafel met een bijzonder onderstel. De Havenpoort in Amersfoort. Vele aanbiedingen bij bol.


Groot assortiment tafels, banken, salontafels , stoelen, fauteuils, bedden en kasten. Deze salontafel met wit grenen tafeltop en wit metalen onderstel zorgt voor . Bekijk onze collectie fraaie vierkante en ronde salontafels met stalen frame of metalen onderstel.

Studiofrisseblik - salontafel eiken metalen onderstel. Van Staal helpt graag uw ideeën realiseren. Eikenhouten salontafel met fraai metalen onderstel. Deze super stoere salontafel met grof houten blad en metalen onderstel.


Voor als je opzoek bent naar iets unieks, iets wat niet iedereen heeft staan en ook nog . Aanvraag voor meer informatie. Dit model met massief houten blad en metalen poten is onmisbaar in een industrieel interieus. Losse betonijzer hairpin zwart. Leuk te combineren met andere salontafels. Het tafeltje is in hoogte verstelbaar door middel van het handvat aan het gietijzeren onderstel.


Volledig ecologisch gemaakt in Belgie. Azobe bla behandeld met een matte vernis. Metalen onderstel naturel. Ga verder met winkelen Bestellen. Eiken salontafel met een bijzettafel.


Verkrijgbaar in verschillende afmeting. Deze moderne tafel met gedessineerde glasplaat is een kleurrijk middelpunt in je huiskamer, gemakkelijk in . Deze is niet op voorraa maar kan na bestelling binnen weken bezorgd worden.

De tafel heeft een industrieel onderstel , afgewerkt in een speciale was, waardoor zijn industriële uiterlijk . Ranke salontafel met ijzeren onderstel. Teak salontafel 80x80cm met onderblad. Onderstel kan ook voorzien worden van een prachtige sjieke fijnstructuur poedercoating! Stalen X-poot salontafel. Heel bijzondere salontafel met een onderstel van teakhout en een glazen blad.


Bijzettafel met een frame van donker ijzer en een blad van bijzonder steen. Fantastische salontafel met mooi geleefd houd op een strak robuust metalen onderstel. Afmetingen: Diepte: cm. Naturel hout, gecombineerd met een metalen onderstel : deze koffieta. Tafelblad: onbehandeld steigerhout (geschuurd) Onderstel : smeedijzer in standaard ralkleur Wij maken ijzeren meubels op maat, in de kleur, grootte en model . Verder hebben wij vele andere salontafels welke veelal gemaakt zijn van teak.


Ook is het mogelijk uw eigen idee aan te dragen voor een onderstel voor de . Juco is een ronde, elegante tafel van House Doctor. Het tafelblad is gemaakt van mango hout, terwijl de poten van ijzer zijn gemaakt. Gebruik deze tafel als bij. Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


Woonkamer InspiratieThuis WoonkamerWoongedeelteWoonkamer. Hieronder vindt u ons assortiment salontafels met massief eiken planken, dit schaven en. Ontdek ideeën over Woonkamer Inspiratie.

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire

Remarque : Seul un membre de ce blog est autorisé à enregistrer un commentaire.

Articles les plus consultés