mercredi 21 septembre 2016

Retro barkruk

Deze krukken zijn helemaal de nieuwste trend! Retro barkrukken van Jolina zijn geïnspireerd door de jaren en perfect voor de inrichting van een diner, restaurant of woning in fifties stijl. Vele aanbiedingen bij bol.


Barkrukken koop je eenvoudig online bij bol. Bekijk hier mooie vintage barkrukken en bestel direct online! Ben je op zoek naar een coole retro barkruk ? Dan ben je bij Profijt Meubel aan het goede adres! Als dé meubel specialist van Nederland bieden wij diverse . De krukken hebben een nieuw kunstlederen bekleding en zijn terug gepolierd. Het frame is van massief alumi… € 2200.


Omschrijving: Vintage industriële stijl, stijlvol. Dik staalframe voor stevig en stabiel geb… € 1595. Het onderstel heeft chromen . Deze fifties barkruk heeft een witte streep op de rugleuning. Op het chromen onderstel is een voetensteun bevestigd.


Verkrijgbaar in kleuren. Horecabarkruk met vintage uitstraling, copper-look frame. Houten zitting en rugleuning. Wilt u een historische en persoonlijke look creëeren? De Retro barkruk verstelbaar is een ontwerp van Brand New Office, beschikbaar in wit of zwart.


De Cube is een strak kubistisch vormgegeven barkruk. Creëer een leuke retro sfeer aan jouw bartafel met ons mooie aanbod van retro en vintage barkrukken. Altijd laag geprijsd en natuurlijk gratis thuisbezorgd.


Sfeervol en stoer, de Retro Café barkruk heeft het allebei! De Retro Café Graham barkruk is geïnspireerd op de beroemde Tolix barkruk. Zoek je goedkope Retro krukken? HKliving Retro Webbing Kruk (h) X () Cm. De retro barkrukken zijn voorzien van een vintage used-look voor een warme sfeer.


Een ruime collectie retro barkrukken in het assortiment van Zooff. Deze retro barkruk is strak kubistisch vormgegeven. Frame kruk is blank gelakt voor de retro look. Laspunten zichtbaar zodat ruwe en stoere uitstraling ontstaat. Collectie barkrukken voor horeca, project, zorg en leisure meubilair.


Retro barkruk

Gestoffeerd - Hout - Metaal - Retro. Afmetingen van de stoel: Lx Bx Hcm. Er zijn nog geen beoordelingen. Wees de eerste om “ Retro.


Dit klassieke model geeft door de aanwezigheid van een voetenbeugel ongekend comfort voor een barkruk. De zachte zitting biedt extra veel comfort. Die besteld u natuurlijk via Meubelnova! Altijd diverse modellen direct uit voorraad leverbaar! Op een zuiver barstoel heerlijk natafelen en borrelen samen met vrienden en familie?


Door de chromen sledevoet krijgt de retro barkruk een moderne touch. Tijdloos design en luxe: deze woorden beschrijven Kokoon Design barkruk Retro wit het beste. De zitting bestaat uit ea. Onze ruime collectie barstoelen en barkrukken.


Dutchz 1barkruk , stoere barstoel in leder Vintage - House of Dutchz . Kave Home Tribe (Trion) Vintage barkruk van kunstleer donkerbruin. Dan is de Bravo barkruk misschien wel iets voor jou! De barkruk Bravo is een . De Tolix barkrukken zijn direct leverbaar in zes kleuren!


Retro barkruk

Een kruk met een elegante look dankzij de industriële stijl! Industriele barkrukken. Het stalen frame heeft een blank gelakte afwerking met lichte roestplekjes onder de lak .

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire

Remarque : Seul un membre de ce blog est autorisé à enregistrer un commentaire.

Articles les plus consultés