jeudi 14 avril 2016

Bijzettafel marmeren blad

Bijzettafel rond met wit marmeren blad , cm. Het marmeren tafelblad is ø60 . Gratis verzending bijzettafel nobel marmer wit, afmetingen: lengte: cm. Wat een mooi bijzettafeltje van Bloomingville. Het frame is van metaal in koper kleur en het blad van marmer. De Zuiver White Stone bijzettafel is een hippe design bijzettafel met een marmeren tafelblad.


Doordat marmer een natuurproduct is, is elke stuk marmer anders. Houd je bijvoorbeeld van marmer ? Arco Outlet - Tablet bijzettafel 50x- naturel blad € 260. Dit bijzettafeltje is een stoere toevoeging aan jouw interieur.


De tafelpootjes zijn gemaakt van metaal en zwart van kleur. Het tafelblad is gemaakt van marmer ! Stijlvol vierkant bijzettafeltje met een wit marmerblad en een frame van staal. De tulip bijzettafel met marmeren blad is een heuse design tafel uit de jaren 50.


De tafel is volledig gemaakt in de stijl van Eero Saarinen. Marmer blad (los van de poten). Metalen bijzettafel met groen marmeren blad. Uit onze eigen Weldaad collectie een subtiel bijzettafeltje van ijzer in het goud geverf ranke pootjes die helemaal van nu zijn, mooi afgewerkt.


Limit bijzettafel van LaForma is een bijzettafel met een koperen frame en marmeren blad. De combinatie van deze twee materialen maakt deze bijzettafel uniek. Een salontafel met metalen poten en een marmeren blad. Het product wordt ongemonteerd geleverd. Met dit bijzettafeltje Nanne maak je de look en feel compleet in de woonkamer.


Bijzettafel marmeren blad

Mellow bijzettafels een stijlvolle set! Grote collectie bijzettafels met een blad van marmer. Ronde bijzettafels en vierkante bijzettafels van marmer.


Maar er zijn ook bijzettafels in marmer , kunststof of metaal. Voor elk interieur is er wel een bijpassende bijzettafel te vinden. Bedenk waar je de bijzettafel voor . Het porseleinen blad met marmerlook maakt dat iedere tafel uniek is.


Stoned heeft twee soorten bijzettafels. Een stoere tafel van marmer en ruw staal en een meer vrouwelijke tafel van recycled hardhout en een rond marmer blad. Het onderstel is gemaakt van metaal, afgewerkt in messing en het rond blad is van 15mm dik marmer in zowel groen als wit te krijgen.


Elke tekening is uniek! Design bijzettafel White Stone van het merk Zuiver. Dit tafeltje kenmerkt zich door een marmeren blad en laat zich goed combineren in ieder interieur.


Bijzettafel marmeren blad

Mooi, eigentijds bijzettafeltje. Vanwege de aard van het product kunnen de aders en de kleur van het marmer variëren. Wij maken op deze website gebruik van cookies om uw gebruikservaring op deze website te kunnen verbeteren. Door verder te navigeren op deze website . Beschikbaarheid: In voorraad.


Deze zou het zeker goed doen in . Prachtige design salontafel van het Scandinavische merk Bolia. Eiken bijzettafel met zwart blad van marmer. Het blad bestaat uit marmer , het frame uit zwart staal. Dit leuke bijzettafeltje heeft een blad van speciaal geselecteerd wit marmer en geeft je interieur een moderne en . Ik wilde nog steeds eens een keer een bijzettafeltje vervangen met een LIJNS marmeren blad.


Dit weekend met manlief afgereisd naar de IKEA. Leuk bijzettafeltje White Stone van het merk Zuiver. Blad van marmer met houten poten. Uitstekend geschikt als tafeltje bij de zithoek.


Bestel de White Stone . Het zwarte, gemêleerde marmeren blad geeft de tafel een chique uitstraling. Waarom zou je genoegen nemen met een saai tafeltje, als je ook kunt kiezen voor een luxe bijzettafel met marmeren blad ?

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire

Remarque : Seul un membre de ce blog est autorisé à enregistrer un commentaire.

Articles les plus consultés