vendredi 25 décembre 2015

Statafelhoes

Vind statafelhoes op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel. Het brede assortiment statafelhoezen is geschikt voor elk feest. Of u nu een bruiloft, bedrijfsfeest of een particulier feest heeft.


Bekijk hier de diverse statafels en statafelhoezen en bestel direct online snel en eenvoudig. Stretch statafelrok voor aankleding van uw feest, verkrijgbaar in diverse leuke kleuren. Bestel nu jouw statafelhoes online! Deze hoezen zijn geschikt voor statafels doorsnede cm.


Hoes inclusief statafel € 14. De weergegeven prijzen zijn exclusief transport en eventuele schoonmaakkosten. Eigen productie - Snelle leveringen: maximum werkdagen. Statafelhoes stretch, paars.


Statafelhoes

See what people are saying and join the conversation. De witte en zwarte statafelhoezen zijn ook verkrijgbaar met een maat van Ø cm. Zit de juiste kleur er niet tussen?


De gratis zoekertjessite voor . Goedkoop reclamemiddel dat uw bedrijf of event in de kijker zet. Maak het verschil met uw concurrentie die op hun stand zijn met niet bedrukte hoezen. Textiel bestellen voor uw hotel, restaurant, BB, wasserij, zorginstelling of voor de scheepvaart, dit kan direct online bij Dintex Textielgroothandel. Compleet tot in de puntjes verzorgd. De chique leatherlook geeft uw tafels net dat stukje.


Statafelhoes

Welkom bij hoesvoorjestatafel. De leukste webshop voor uw statafel! Onderstaande verhuurbedrijven hebben de statafelhoezen ruimschoots op voorraad in diverse maten, kleuren en modellen. Geschikt voor iedere statafel. Je krijgt een statafelhoes inclusief tophoes in dezelfde kleur.


Je kunt ook een afwijkende kleur tophoes bestellen voor een meerprijs. Ook leuk: kies de kleuren. Stijlvolle witte statafelhoes model fiesta. Vanaf € 00(Incl. BTW) Gegevens.


Satijnen statafelrok van polyester en elastan. De statafelrok is voorzien van . Prijs inclusief waskosten. Deze statafelrokken zijn geschikt voor onze statafel. Wekelijks aanbiedingen die je niet kunt weerstaan.


Action heeft een folder én weekacties.

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire

Remarque : Seul un membre de ce blog est autorisé à enregistrer un commentaire.

Articles les plus consultés