lundi 2 novembre 2015

Mesure cuisine

Mesure cuisine

Omdat ze vaak een centrale plek in de ruimte innemen, is het belangrijk dat de uitstraling van de tafel past bij de stijl van uw interieur. Ook voor teak tuinmeubelen, houten tuinmeubelen, tuinbanken, aluminium tuinmeubelen en exclusieve natuursteen tafels bent u bij. Bekijk product Conset Zit-sta tafel 501- Wit Deens design. Zo hebben wij verschillende salontafels, muurtafels , eettafels, thee-, en bijzettafels.


Mesure cuisine

Wij zijn ook gespecialiseerd in: teakhouten tafels en koloniale tafels. Bent u op zoek naar een teak tafel of andere teakhouten meubelen? Teak en Wood heeft een uitgebreide collectie voor u klaar staan.


Aan tafel wordt lief en leed gedeeld. Er wordt aan gelachen, aan gehuil op gedanst en gefeest! Onze massieve tafels zijn niet zomaar houten objecten, onze. Teak dingklik tafel 1tot 300cm. Rondo Teak Houten Klaptafeltje x x cm.


Wijnrek wand - teak - onbehandeld. ROOT Teak Wortel Salontafel met glas Rond x cm. Teak uitschuiftafel is in alle maten leverbaar.


De tafel is er met een aanzetstuk maar uiteraard kan ook aan beide einden van de tafel een aanzetstuk geplaatst . Classic Soft Teak Tafelblad zijn leverbaar in verschillende afmetingen. Deze teak tafelbladen worden heel veel gebruikt voor het maken van een teak boottafel, .

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire

Remarque : Seul un membre de ce blog est autorisé à enregistrer un commentaire.

Articles les plus consultés