vendredi 21 août 2015

Moderne living

Door de nippel in te drukken kun je de kruk verstellen tot hij in het . Naast de Mara kruk is er ook een Mara bankje (hxbxd: 45x125x2cm) beschikbaar. Anatomische elleboogkrukken per paar. Aluminium anatomische elleboogkrukken.


De EZ Crutch elleboogkrukken zijn verstelbaar en dus per persoon geheel op maat af te stellen.

Zowel de poot als de armsteun kan in hoogte versteld worden. Pony seat of zadelkruk. Een zadelkruk laat u zitten in een natuurlijke, ergonomische, gezonde en actieve zitpositie. De vorm van het zadel laat u rechtop zitten . De SurgiMove van Medisit is specifiek ontworpen voor gebruik in operatiekamers.


De operatiekruk kan met de voet in hoogte bediend worden en met de voet . De New York collectie is een van de meeste verkochte series binnen het assortiment van Calligaris. Deze moderne kruk heeft een moderne uitstraling, .

Alle stokken en krukken zijn ideaal voor:. De wandelstok heeft een in hoogte instelbaar handvat en een grote dubbele instelknop om de hoogte te verstellen. HIBA LA REDOUTE INTERIEURS Kruk , industriële stijl, hoogte. Bijpassend lager model wordt verkocht op laredoute.


Eigenschappen : Structuur . Hoe stelt u uw krukken op de juiste manier af? Rijnstate Ziekenhuizen. Krukken koop je eenvoudig online bij bol. Vele aanbiedingen bij bol. Voor een optimaal gebruik van de elleboogkrukken is het goed deze gebruiksaanwijzigen te volgen.


Het op de juiste hoogte stellen van de krukken. Deze categorie hulpmiddelen bestaat uit: stokken, krukken , poten, rollators en. Bijzonderheden — De stok moet de juiste hoogte hebben, bij een recht . Diverse modellen in de e-shop van . Voor u de elleboogkrukken in gebruik neemt moet u eerst de handgreep en de.


Het helpen van een zorgvrager bij het lopen met krukken. Om de juiste hoogte te kiezen neem je de hoogte van jouw .

U staat rechtop met rechte rug en laat de armen langs uw lichaam hangen. Stel de krukken zo in dat de . Het instellen van de elleboogkrukken op de juiste hoogte. Ga rechtop staan met de schoenen aan, voeten iets uit elkaar, de knieën gestrekt. De hoogte van de krukken is belangrijk. Als uw krukken op de juiste hoogte zijn inge stel kunt u goed rechtop lopen met vol doende steun.


Controleert of het hulpmiddel op de juiste hoogte (polshoogte) is. Vraagt zorgvrager beide krukken naar voren te . Spring naar Hoogte en positionering - Pas de hoogte van de krukken aan. Ga hiervoor rechtop staan en leg je handen op de handgrepen. Set elleboogkrukken , in hoogte verstelbaar en met verstelbare armsteun.


Schip dat heen en weer zeild op zekere hoogte. De langere krukken van een driewieler laten nog eene kleine afwijking toe , men. Een paar krukken kan eenvoudig via de thuiszorgwinkel of.


Vooraleer u uw nieuwe krukken gebruikt, moet u uw krukken afstellen. Bent u op zoek naar een mooie kruk ? Neem snel een kijkje, hier ziet u de . Adviezen bij het gebruik van elleboogkrukken. Als u rechtop staat, moet het handvat van de elleboogkruk naast uw lichaam, ter hoogte van uw pols komen.


Deze reumakruk is voorzien van een extra drukverdelend handvat. Hierdoor kunnen polsklachten meer worden voorkomen. De kruk is in hoogte verstelbaar en . Laat uw arm ontspannen hangen en zet de handgreep vast ter hoogte van uw. De ExcelCare elleboogkrukken zijn dubbel in hoogte verstelbaar.


Thuasne Comfort Elleboogkrukken - Enkel of per paar - Zijde: Links en Rechts - De Comfort Elleboogkrukken zijn op twee punten in hoogte te verstellen, bieden.

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire

Remarque : Seul un membre de ce blog est autorisé à enregistrer un commentaire.

Articles les plus consultés