jeudi 23 avril 2015

Dressoir metaal

Vele aanbiedingen bij bol. Ieder dressoir wordt met de hand gemaakt. Om deze reden is ieder uniek en nooit het zelfde. Zo mooi kan industrieel zijn. Presenteer je mooiste accessoires in deze stoere stalen kasten.


Ze zijn opgebouwd met een stevig stalenframe dat voorzien is van.

Ons uitgebreide assortiment is te . Koop dit stoere dressoir nu. Het WOOOD Ronja dressoir is een stoer dressoir en is geheel gemaakt van metaal , dat is afgelakt in een zwarte kleur. Door het zwarte metaal komt het stoere . Materiaal: Body: geborsteld en gelakt massief acaciahout. Kleur: Acaciahout Antracietkleurig. Meubels in kerselaar met metalen pootjes voor een stijvolle moderne look.


Woood dressoir Ronja metaal zwart (hxbxd) 76x140x35cm. Achteraf betalen - Min jaar garantie .

TV dressoir Misool met laden is een combinatie van teak en metaal waardoor het een stoere look krijgt. Teak Goedkoop goedkoopste Indonesië bol. Shop ze bij ▷WestwingNow. Dit prachtige dressoir geeft je kamer een stoere industriële look en biedt genoeg opbergruimte. De vakken zijn verschillend van grootte en zorgen ervoor dat er . De buffetkast DOCKS is een buffetmeubel met een industrieel design.


De moderne buffetkast is in hout met tags. Het industriële design nodigt zichzelf uit in uw . Dressoirs voor iedere stijl bij Meubelpartner. Ga voor een stijlvolle look in je interieur met dressoir Huckster van Kare Design! Deze trendy kast is gemaakt van metaal en hout en zorgt daarmee voor een . Vorige Artikel van Volgende.


Voeg toe aan winkelwagen. Dit metalen dressoir uit de collectie van New Routz met twee openslaande glasdeuren is afgewerkt in metaalkleur met een ruwe uitstraling. Metalen dressoir met industriele uistraling.


Manhattan van HSM Collection biedt ruimte om uw mooiste pronkstukken in tentoon te stellen. Door de deurtjes van glas komen de . Prachtige dressoir met moderne look.

Zo zou je dressoir Fusion kunnen omschrijven. Deze dressoir is een combinatie van metaal en hout, wat zorgt voor een . Deze industriële kast van Eleonora is volledig gemaakt van metaal en is voorzien van legplanken. Dit dressoir is onderdeel van het gelijknamige meubelprogramma in dezelfde stijl.


Dit mooie dressoir is een combinatie van metaal met houten panelen en heeft deuren en lades. De kast krijgt zo een stoer en robuust uiterlijk. De stalen kast is verkrijgbaar in stoere uitvoeringen.


Laagste prijsgarantie . Meubilair met een eigen verhaal. Met RENEW voeg je een extra dimensie toe aan de ruimte. En tegelijkertijd verminder je de . Moledo dressoir van Fraaai is een stoer dressoir gemaakt van hout en metaal met deuren van glas en legplanken.


Dit industriële dressoir biedt ruimte om uw mooiste pronkstukken in tentoon te stellen. Nergens goedkoper dan bij Wiegers XL! Bekijk uw verlanglijst.


Het product bevindt zich al . Staal grijs metaal kast tv meubel design. Een ideaal meubel met 2 . Mooi industrieel dressoir met oud gerecycled teak en zwart metaal. Het design van deze moderne en duurzame kast past helemaal binnen de trend van nu.


Merk, De Bommel Collecties. Omschrijving, TV dressoir. Afmetingen, H50xB130xDcm. Afgewerkt met grove metalen handgrepen. MET BLAD VAN MANGOHOUT .

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire

Remarque : Seul un membre de ce blog est autorisé à enregistrer un commentaire.

Articles les plus consultés